Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Varmepumper / Aircondition

Vi har mer enn 15 års erfaring med arbeid på varmepumper og airconditionanlegg

Gjennom disse årene har vi tilegnet oss bred erfaring og jobbet med en rekke varierte oppdrag for privatpersoner, borettslag og bedrifter. Vi har F-GASS sertifikat.

VARMEPUMPE REDUSERER DINE STRØMUTGIFTEr 

For de aller fleste vil en overgang fra oljefyr til varmepumpe være svært kostnadsbesparende. Selv om engangsinvesteringen er høy, vil varmepumpen betale ned seg selv i form av reduserte strømutgifter. Dersom du har et gammelt oljefyranlegg med radiatorvarme, kan dette bygges om til en borehullsvarmepumpe. Vi er spesialister på tømming, rengjøring, og eventuell fjerning av oljetanker. Les mer her.

Vi setter gjerne opp en energiberetning, der du kan se hvor mye du vil spare på å få installert varmepumpe i din bolig. Vi trenger da at du sender oss en mail med ditt årlige olje- og strømforbruk. Å få gjort en slik beregning er naturligvis helt uforpliktende.

VI TILBYR GUNSTIGE FINANSIERINGSLØSNINGER

Prisen på en varmepumpe vil variere etter type bolig og andre lokale forhold. Vi kommer gjerne på en uforpliktende kostnadsfri befaring. Etter dette kan vi gi deg et pristilbud basert på forholdene på din tomt. Pris vil omfatte standard montasje inklusive tre meter rør, uten elektrisk tilknytning.

Vi tilbyr gunstige finansieringsløsninger med 12 eller 24 måneders rentefri nedbetaling fra Ressurs Bank.

Vil du vite mer om mulighetene for å få installert varmepumpe i din bolig? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

VARMEPUMPER FRA TOSHIBA

Vi fører varmepumper fra Toshiba. Toshiba Mirai 16 er en relativt rimelig modell som vil egne seg i de fleste boliger opp. Mirai har god effekt også ved lave utetemperatur.

Se alle varmepumper fra Toshiba her.

TOSHIBA DAISEKAI 9

Toshiba Daisekai 9 er en serie med tre ulike varmepumpemodeller, blant dem en gulvmodell. Daiseikai 9 oppnår energimerkene A+ til A+++ eller årsvarmefaktor fra 4 til 5.1. Den gir også betydelig varme ved lave temperaturer, med teoretisk bruksområde ned til -25 C.

Dårlig inneklima kan påvirke helsen, og det er mengden partikler i luften som avgjør hvor sunt inneklimaet i boligen er. Seiya Nordic Design luft-luft varmepumpe er anbefalt av Produktutvalget i Norges Astma- og Allergiforbund grunnet sin effektive rensing av luften. Varmepumpen kommer med innedeler i lyst design, og med aktivt elektrostatisk filer.

Systemene skal ikke avgi mer enn 50dBA lyd, og har innedel med stillemodus-funksjon.

Varmepumpene leveres med fjernkontroll, som lar deg justere effekt og kapasitet. Du kan også stille inn pumpen slik at den avgir ulik temperatur på forskjellige ukedager eller tider av døgnet. Laveste temperaturinnstilling på varmepumpene i denne serien er +17 C, med mindre de settes i vintermodus (+8°C).

Daisekai-serien kan leveres med to innedeler per utedel. Dette kan være nyttig i boliger med flere etasjer, der luften ikke har ideell passasje nedenfra. Vi tilbyr oss ofte å montere aircondition-funksjon på systemene.

Vi fører også varmepumper fra NIBE. Se de ulike modellene her.


bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn